GOTOVO JE, NAKON 4 GODINE ĐOKOVIĆ ODLUČIO DA JE OSTAVI: Kraj veze, iako su im svi predviđali USPJEŠAN BRAK!

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, i njegova djevojka, studentkinja, Beograđanka Tijana Ralić stavili su tačku na vezu nakon četiri godine zabavljanja. Naime, Đorđe i Tijana su doskoro uživali u idiličnoj vezi, ispunjenoj brojnim putovanjima i iznenađenjima koje su priređivali jedno drugom za rođendane i godišnjice, međutim zbog zahlađenja odnosa odlučili su da se raziđu.

tijana1

Foto: Instagram

Tijana živi u Milanu, gdje studira na jednom prestižnom fakultetu, te je par neretko bio razdvojen jer je za to vrijeme Đorđe vrijedno radio u Srbiji.

– Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile. Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put riješili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu – otkriva za „Blic“ dobro obavješten izvor blizak paru.

djordje1

Foto: RAS Srbija

O tome koliko je par bio prisan, svjedoče i brojne fotografije kojima su zabiležili svoje avanture dok su putovali zajedno po svijetu, uživajući u svakom trenutku koji su provodili zajedno. Đorđe je često svoju izabranicu znao da obraduje raskošnim buketima cvijeća, a Tijana je za jedan Đorđev rođendan dekorisala čitavu sobu balonima, svijećama i zajedničkim fotografijama kako bi ga iznenadila.

djordje2

Foto: Instagram

– Gotovo da se očekivalo da će uskoro krunisati svoju vezu vjeridbom, ali, nažalost, došlo je do prekida i odlučili su da se se rastanu. Vjerovatno će ostati prijatelji ukoliko budu nastavili da se viđaju, ali je sigurno potrebno da prođe neko vrijeme da se slegnu utisci i da nastave dalje – dodao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.