USUĐUJETE LI SE POGLEDATI? Evo šta boja koju ste izabrali otkriva o vašoj budućnosti, mi smo bili u šoku

USUĐUJETE LI SE POGLEDATI? Evo šta boja koju ste izabrali otkriva o vašoj budućnosti, mi smo bili u šoku

 

Kažu da boje koje volimo daju dublji uvid u našu psihu i prirodne instinkte. Stoga, ovaj test može da predvidi vaše postupke, ponašanje i budućnost.

Pogledajte boje koje su ispred vas i recite nam na kojoj vam se najviše zadržao pogled? Poslušajte svoj instinkt – koja boja vas najviše privlači? Kada ste izabrali svoju boju, pročitajte šta sve ona otkriva o vama. Mi smo bili u šoku!

Spremni? Izaberite boju pa da počnemo

Izabrali ste nijansu narandžaste?

narandzast

Ljudi koje privlači narandžasta boja, uživaju da budu u centru pažnje. Oni su topli, pokušavaju da vode balansiran život (zbog mešavine crvene i žute), ali i traže nove mogućnosti. Vole toplinu svog doma, ali uživaju u otkrivanju novih horizonata. Narandžasta boja predstavlja i nervozu i uznemirenost i to je druga strana medalje.

Nijansa broj 1: Narandžasta je topla boja, ali ne želite da izgorite. Ako postoji avantura o kojoj razmišljate, upustite se u nju. Vi ste avanturističkog i slobodnoh duha, ali i mudri.

Imaćete svijetlu budućnost ako ne letite suviše blizu Sunca.

Nijansa broj 2: Pazite da ne izgorite, Tamno narandžasta boja simbolizuje nepovjerenje i prevaru. Možda postoji neko u vašem životu ko vam donosi mnogo zabave i radosti (što vam se sviđa), ali postoji nešto u vezi te osobe što vam ne da da joj vjerujete. Budite veoma pažljivi da vas ne odvede na opasnu stazu. Možete se zabaviti i bez odlaska toliko daleko.

Nijansa broj 3: Brine vas nešto u vezi vašeg zdravlja. Narandžasta simbolizuje dobro zdravlje i vitalnost. Vaša životna radost blijedi jer vas brige opterećuju. Ne odustajte od ljubavi prema zabavi i avanturama, ali dok ne riješite zdravstvene probleme, primirite se i vodite računa o sebi.

USUĐUJETE LI SE POGLEDATI? Evo šta boja koju ste izabrali otkriva o vašoj budućnosti, mi smo bili u šoku

Nijansa broj 4: Vi zaista volite zabavu i avanturu, ali u posljednje vrijeme nešto gasi vatru koja gori u vama. Žudite za mirom i spokojstvom – i zaslužujete to! Držite se mirne staze i smanjiće se stres i brige koje vam muče um. Sada nije pravo vrijeme da “zaljuljate brod”. Stavite sebe na prvo mjesto.

Izabrali ste nijansu žute?

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI

Leave a Reply

Your email address will not be published.