NAKON FINALA OBUKLA PROVOKATIVNU HALJINU I ČEKALA DA JE NOVAK POZOVE NA PLES: On se pojavio bez Jelene, A NJEGOV NAREDNI POTEZ je sve ostavio u čudu! (FOTO)

Nakon uzbudljivog finala na Wimbledonu uslijedila je tradicionalna gala večera šampione u dvorcu Gildhol.

nov

Foto: profimedia

Novak Đoković se na gala večeri pojavio odjeven u elegantni smoking, ali za razliku od prošle godine, kada je bio u društvu supruge Jelene, njenih roditelja i svog trenerskog tima, ove godine je došao sam. Nije to bila jedna promjena u odnosu na ono što se dešavalo na balu prošle godine. Ove godine izostao je tradicionalni ples pobjednika u muškoj i ženskoj konkurenciji. Novak nije zaigrao sa Rumunkom Simonom Halep, koja je u finalu u konkurenciji dama bila ubjedljiva protiv Serene Vilijams (6:2, 6:2).

Izgleda da je to bila i želja Rumunke. Neposredno pošto je prvi put karijeri osvojila titulu u Londonu, Simona je objasnila da ima veliku tremu zbog tradicije na Vimbldonu.

novv

Foto: Profimedia

– Pod stresom sam zbog toga što treba da igram. Ali ako me dječak zamoli za ples, ja moram da prihvatim. A baš imam tremu zbog toga. Nadam se da će i u tom slučaju sve proći dobro i da ću uživati u večeri – objasnila je Rumunka.

Izgleda da je Novak pročitao ove reči i da je odlučio da koleginicu poštedi eventualne nelagode, pošto je prethodnih godina pokazao da se na podijumu za igru snalazi podjednako dobro kao i na terenu.

(Novi.ba/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.