ANA I MRKA SMRŠALI DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Ona 17 kilograma, on 25! Kad im ugledate NOVU SLIKU, nećete vjerovati svojim očima

Imao sam 135 kilograma, sad imam 110. Ana je jednog dana samo sasjekla i rekla: „Nema više kafane.“ Promijenio sam ishranu, ne pijem, ne jedam hljeb i slatkiše, kaže Mrkonjić

Milutin Mrkonjić, počasni predsjednik SPS, smršao je za oko godinu čak 25 kilograma. Kako kaže u razgovoru za Kurir, liniju je dotjerao dijetom, ali ključno je to što više ne ide po kafanama i ne pije.

– Imao sam 135 kilograma, sad imam 110. Ana (Bekuta) je samo jedan dan sasjekla i rekla: „Nema više kafane.“ Da se razumijemo, odem i sad ponekad, ali to je baš rijetko – kaže Mrkonjić i otkriva recept:

ana-bekuta-milutin-mrkonjic-antonio-ahel-770x410-1516458658

(Foto: Antonio Ahel)

Promijenio navike

– Znači, ne pijem, ne jedem hljeb i ne jedem slatkiše. Imam u toku dana četiri ili pet manjih obroka. Za oko godinu dana smršao sam oko 25 kilograma. I da vam kažem, uopšte mi ne nedostaje kafana, stvarno.

Bivši ministar navodi da je morao da promijeni način ishrane i životne navike zbog zdravlja.

ana-bekuta-milutin-mrkonjic-nt-79-630x380

(Foto: Svet)

– Morao sam da smršam zbog srca. Nisu mi ljekari ništa rekli, šta ima da mi kažu, znam sve i sam. Znao sam da moram da preduzmem nešto. Ne vrijedi, vlada me je ubila, pet godina sam se hranio nezdravo i neredovno – dodaje Mrkonjić.

Partnerska dijeta

I njegova partnerka, pjevačica Ana Bekuta na dijeti je oko pet mjeseci, za to vrijeme smršala je oko 17 kilograma, mada ona, kaže, ima poseban režim ishrane.

– Hranim se po određenom režimu, posebno pravljenom za mene, svake nedelje dobijam jelovnik. Najviše jedem voće i povrće, malo mesa. Ne dodajem uopšte so u hranu, stavljam dosta bibera i kurkume. Pijem dosta čajeva i vode, imam redovno i vježbe, kardio – dodaje pjevačica.

ana-mrka

(Foto: Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.