Američki novinar opet došao da se svađa sa Novakom! Đoković mu je ŠMEKERSKI zapušio usta! (VIDEO)

Zanimljiva konferencija za medije najboljeg tenisera sveta.

Novak Đoković nije želeo da priča o politiici u tenisu posle pobede nad Hubertom Hurkačem u trećem kolu Vimbldona. Američki novinar Ben Simons je želeo da nastavi raspravu vezanu za Džastina Gimelstoba, koji je bio Novakov saradnik u Savetu igrača, a morao je da napusti funkciju zobg napada na prajatelja i njegovu suprugu.

Najbolji teniser sveta je pre dva dana rekao da će pročitati izjavu žrtve Gimelstobovog napada, ali nije očekivao da će Simons već u petak nastaviti raspravu. Zato mu je Srbin lakonski odgovorio.

– Ne odgovaram na pitanja o Džastinu ili bilo kakvoj politici. Žao mi je, molim vas da to poštujete. Sada sam koncentrisan isključivo na tenis, a pričaćemo o toj temi kada se završi Vimbldon – objasnio je Đoković i na sličan način odgovorio i na dodatno podpitanje Simonsa.

– Rekao sam vam da ću to pročitati i to kada ja to budem želeo, pa ćemo razgovarati. Ne želim to da činim sada. Fokusiran sam na tenis. Hvala!

Novinare je zanimalo i zbog čega nije dobio dozvolu da tokom prvog seta stavi kačket koji je nosio tokom duela drugog kola sa Denisom Kudlom. Kačket je bio bele boje, ali je sa unutrašnje strane bio crn.

– Sudija je protiv Kudle proverio kačket I dao mi dozvolu. Isti kačket sam izvadio i danas, ali sada nisam dobio dozvolu. Pitao sam sudiju o čemu se radi. Niko mi nije rekao da ovaj kačket nije dozvoljen. Prihvatio sam odluku, nisam imao izbora. Samo, bilo je malo bezveze da tokom meča saznam da ne mogu da nosim kačket – zaključio je Đoković.

BONUS GALERIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published.