USUĐUJETE LI SE POGLEDATI? Evo šta boja koju ste izabrali otkriva o vašoj budućnosti, mi smo bili u šoku

 

plava

Naravno, plava je simbol spokojstva, mirnoće i dubine, ali takođe simbolizuje nebo i more – plava je boja avanture.Plava, koja se generalno smatra za mušku i jaku boju, označava i iskrenost, povjerenje i mudrost. Dok je crvena boja rata, plava boja je povazana sa racionalnijim argumetima.

Nijansa broj 1: Tražite stub na koji možete da se osloniti i podršku spolja, a zapravo je snaga u vama samima. Prirodno vas je privukla jedna od najjačih boja u spektru. Ako se osjećate kao da ste na uzburkanom moru, pronađite mir u sebi. Probajte meditaciju, molitvu, terapiju ili jednostavno povedite malo vremena nasamo sa samim sobom.

Nijansa broj 2: Mir i spokojstvo su pozitivne stvari, ali kao bijesan okean mogu da vas obuhvate i pretvore u letargičnu i depresivnu osobu. Nema ničeg lošeg u u tihom, stabilnom životu, ali može brzo da dovede do dosade. Ako ste upali u ugodnu rutinu, nema boljeg momenta od ovog istog momenta da probate nešto novo i drugačije. To će va strgnuti, ali ćete i dalje imati svoje mirno gnezdo.

Nijansa broj 3: Svijetlo plava predstavlaja zdravlje i sigurnost. Ako vas nešto uznemirava u posljednje vrijeme, u reduje da usporite. Vi niste lijena osoba, samo znate svoje granice. Potreban vam je mir u životu da biste zalečili probleme. Ono što drugim ljudima djeluje dosadno, za vas će biti pametna stvar koju morate da uradite da biste održali urođeno spokojstvo.

Nijansa broj 4: Već neko vrijeme želite avanturu. To ne mora biti planinarenje ili safari, dovoljno je da odete na duži odmor i neka vam to bude prioritet. Tako ćete povratiti ravnotežu u životu i napuniti se energijom.

Izabrali ste nijansu ružičaste?

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI