USUĐUJETE LI SE POGLEDATI? Evo šta boja koju ste izabrali otkriva o vašoj budućnosti, mi smo bili u šoku

zuta

Jasno je da žuta znači sreću, radost, sunce, a da li ste znali da simbolizuje i intelekt i zdravlje? Ovo je definitivno smjela, neumoljiva boja. Ona je glavni simbol zdravlja – žutilo kože i očiju nikada nije dobar znak. Žuta takođe može da ukazuje na nestabilnost. Ona je jedna od najdinamičnijih boja u spektru i mnogo složenije nego što djeluje na prvi utisak. Ako ste izabrali žutu pod pretpostavkom da predstavlja jedino sreću, morat ćete ponovo da razmislite.

Nijansa broj 1: Vi ste pouzdana osoba. Biranjem zlatnožute boje, jasno je da ste motivisani da postignete uspjeh i nagrada vam stoji pred očima. Mada postoje prepreke na tom putu i ima trenutaka (možda čak i dana) kada se osjećate obeshrabrenim, ostanite fokusirani. Imate dovoljno “ja to mogu” duha, da će uspeh sigurno doći.

Nijansa broj 2: Čuvate važnu tajnu koja vas opterećuje i gasi vaše unutrašnje svetlo. Skinite taj teret sa sebe što prije. Tako ćete konačno biti slobodni da ostvarite ciljeve na kojima ste toliko vrijedno radili.

Nijansa broj 3: Vjerovatno se osjećate kao da radite sa pola svog kapaciteta. Potreban vam je mir, spokojnost – možda odmor pored mora ili doručak u krevetu. U redu je da se odmorite, ali ako se osjećate previše umorno, porazgovarajte sa ljekarom.

Nijansa broj 4: Pobrinite se da ne budete okruženi ljudima koji crpe vašu energiju i odlučnost. Definitivno postoje takvi “energetski vampiri”. Ako osjećate da vam opadaju radost i motivacija, morate da presječete neke stvari. Nasuprot tome, ako osjećate da vam je pomalo dosadno u životu, vrijeme je da konačno probate to što odavno želite, a niste smjeli da se usudite do sada.

Izabrali ste nijansu zelene?

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI

Leave a Reply

Your email address will not be published.