Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

STRELAC

Hrana

Lista namirnica koje biste trebali da izbegavate je podugačka, a uostalom – vrlo dobro vi znate šta biste smeli a šta ne da konzumirate. Isto tako – nemate nikakav ni red ni redosled kada su obroci u pitanju – uglavnom jedete u popodnevnim ili večernjim satima.

Ljubav

Čitav spektar promenljivih osećanja u vašim emotivnim relacijama ove sedmice. Vi kasnite u svemu, nemate dovoljno vremena za voljenu osobu, zakopavate se u posao i obaveze a druga strana to nema nameru da toleriše. Njoj je potrebna komunikacija sa vama, kretanje, jača društvena dešavanja, više izlazaka i opuštencije – a vama to ne pada na pamet. U suštini, oboje ste zauzeli neke svoje stavove, zauzeli „busije“ i ne pokazujete nikakvu nameru da to promenite i prilagodite se jedno drugom. Slobodni – neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu. Malo je verovatno da će u ovoj sedmici biti ljubavnih početaka….

Posao

Svaki pokušaj dogovora će vam izazivati stres, svaki sastanak će se ili otegnuti ili ćete imati muke da zakažete vreme koje odgovara i vama i drugoj strani. Mnogo se priča, malo se realizuje i konkretizuje a vi samo gubite energiju u ogromnom broju kontakata sa ljudima, u priči bez kraja i konca. Sa druge strane – obaveze na dnevnoj bazi su se znatno pojačale i vi ne možete da postignete odjednom na pet frontova. Svi vas tapšu po leđima i oslanjaju se na vas, a vi ste već na izmaku snaga….

Novac

Pojačani prilivi novca donose vam koliko toliko olakšanje.

Zdravlje

Umor, iscrpljenost, bolovi u ekstremitetima. Čuvajte se povreda.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK KLIKNITE ISPOD

Leave a Reply

Your email address will not be published.