Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

VAGA

Hrana

Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete tokom sedmice imati par iskušenja najpre kroz slatkiše i testa. Vašem organizmu je trenutno potreban pojačan unos tečnosti i puno svežeg povrća i voća.

Ljubav

Partnerova nervoza i vaša nemogućnost da na pravi način učestvujete u odnosu podloga su za nestabilna i promenljiva osećanja. Vi kao da ste se zatvorili, uvukli u neku svoju ljušturu i mrljavite se – što je za vas potpuno neuobičajeno. No, vi se ne osećate podstaknuto, šta više – sve vam je teško, pa čak i da pokažete voljenoj osobi da vam je do nje stalo. Iako ovo neće proizvesti veće probleme u vašem odnosu, ipak će se osetiti da nešto nije kako treba. Slobodni – trigon Venere i retrogradnog Saturna može probuditi neke stare želje i vratiti vam osobe sa kojima ste ranije bili. Ipak, ne izgleda mi da će vas ovo držati naročito dugo – mali kratkotrajni podsticaj koji će vas brzo pustiti….

Posao

Poslovna svakodnevica vam ne daje trenutno nikakve posebne podsticaje niti mogućnosti. Čak i ako se pojave neke prilike – veliko je pitanje da li su one prave za vas ili je to samo priča u prazno.

U ovom periodu pokušajte najpre da rešite neku zaostalu papirologiju ili obaveze koje ste propustili. Nije vreme za nove poslove, a čak i ako otpočnete nešto – vrlo brzo ćete shvatiti da to nije za vas i da se tu ne snalazite niti osećate dobro.

Novac

Pojačava se nervoza zbog smanjenog obima priliva.

Zdravlje

Nešto ste „na pola“što se energije tiče…..Sitniji zdravstveni problemi.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK KLIKNITE ISPOD

Leave a Reply

Your email address will not be published.