Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

DEVICA

Hrana

Iako ste u periodu kada vam je potrebna raznovrsna ishrana i vaš organizam traži više energije – lako možete otići u drugu krajnost i preterati. Preporuka za vas je da unosite više tečnosti, najpre kroz čajeve i sokove od ceđenog voća i povrća.

Ljubav

I vi i partner ste dosta osetljivi u ovom periodu, skloni čestim promenama raspoloženja i nervozni.

Ovo i može i ne mora uticati na vaš odnos, bitno je samo kako oboje reagujete i koliko ste spremni da napravite kompromis i prećutite po nešto. U svakom slučaju, drugi deo sedmice je pomalo naporan i za vas i za partnera – no, moguće je da ćete u tom periodu oboje biti prezauzeti pa nećete imati dovoljno prostora da napravite problem u vezi. Slobodni – dobar odnos retrogradnog Saturna i Venere može u vaš život vratiti nekog iz prošlosti, ali i otvoriti prostor za ulazak u vaš život osobe sa kojom imate razliku u godinama. Bilo da je jedno ili drugo – biće vam zanimljivo.

Posao

Svakodnevica je jednolična, ispunjena obavezama koje radite po automatizmu, bez ikakvog posebnog uključivanja i skoncentrisanosti. Ovakvo ponašanje vam se može obiti o glavu, jer je moguće da ćete propustiti da obavite nešto, ili ćete to uraditi ofrlje, uz greške. Više se fokusirajte da biste izbegli ovo. Sa druge strane – napali su vas neki sitni problemi koje ne smete ostaviti da se rešavaju sami od sebe, morate se uključiti i završiti ovo da vam ne bi u kasnijem periodu ponovo donosili nervozu.

Novac

Naplata zaostalih potraživanja. Vreme je i da izmirite dugovanja koja imate.

Zdravlje

Pojačana nervoza i manji problemi sa varenjem.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK KLIKNITE ISPOD

Leave a Reply

Your email address will not be published.