Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

RIBE

Hrana

Pojačana osetljivost i promenljivost vaših raspoloženja učiniće da ili utehu potražite u hrani, ili da potpuno zaboravite da jedete. Nesklad u ishrani može se odraziti na vaš sistem za varenje. Pokušajte da budete odgovorniji prema sebi.

Ljubav

Malo je verovatno da ćete vi i partner moći da se uskladite u ovoj sedmici. Ili vam se neće „dati“ dovoljno prostora, pa ćete morati da kradete trenutke kada ste zajedno, ili ćete pak biti svako u svojim obavezama do nosa i u nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Ovakva situacija će izazivati nervozu i velike oscilacije u raspoloženjima kod vas a kod partnera potrebu da se u potpunosti zatvori u sebe. Slobodni – Mars se šeta kroz vaše polje ljubavi, donoseći vam osobu koja je vrlo zainteresovana za nešto konkretnije sa vama. Niste vi baš imuni na čari ove persone, ali ste uporni u pokušajima da joj pronađete bilo kakvu manu koja bi vam dala izgovor….

Posao

Imate lošu ili neadekvatnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte baš preterano oslanjati na informacije koje dobijate od njih u ovoj sedmici. Sve dva puta proveravajte, da se ne biste kajali kasnije. U ovoj su nedelji izvesni i problemi papirološke prirode ali i mogućnost da se otkriju neke greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodna dva meseca. Ovo otkrivanje će se dogoditi naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu….

Novac

Dosta novca odlazi na troškove vezane za porodicu.

Zdravlje

Alergijske reakcije, mogućnosti za promene na koži.

Leave a Reply

Your email address will not be published.