Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

Nedeljni horoskop od 27.05.-02.06.2019 godine: Ovnovi “ključaju”, Rakovi isteruju pravdu, Ribe – oprez!

OVAN

Hrana

Za ukusan i zdrav obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma u ovoj nedelji neće vam trebati mnogo vremena – supe od raznovrsnog povrća, salata, bareno meso – malo vremena za pripremu a puno kvalitetne energije za vas!

Ljubav

Nezadovoljni ste pa čak i ako je sve u redu u odnosu sa voljenom osobom. Neki razlog za vašu nervozu postoji, nešto vas bode u mozak – bilo da je to problem novca, odnosi u porodici, pojačana ljubomora ili nametanje obaveza koje vam se ni malo ne dopadaju od strane partnera. Iako s vremena na vreme ključate iznutra, zaista nije pravi trenutak da budete impulsivni i svađalački raspoloženi. Sve se može srediti otvorenim razgovorom. Slobodni – neko vas neodoljivo privlači i često u ovoj nedelji imate osećaj da će se svakog trenutka pokrenuti konkretnija dešavanja između vas dvoje. Nemojte biti razočarani ukoliko sve ipak ostane samo na komunikaciji i čeznutljivim pogledima….

Posao

Pred vama je jedna užurbana i ispunjena dešavanjima nedelja u kojoj možete postići mnogo više od onog čemu se nadate ili što očekujete. Od ruke vam ide komunikacija, pregovori a moguće je da ćete u ovom periodu imati i češća poslovna putovanja. Iako ćete vi lično biti dosta izmoreni i povremeno nezadovoljni svojim učinkom – oni oko vas neće imati šta da vam zamere. Ukoliko ste nezaposleni, sada bi bio dobar trenutak da se aktivirate.

Novac

Nastavlja se period pojačanih troškova. Iznenadiće vas opomena oko obaveze koju ste zaboravili….

Zdravlje

Stomačni deo je slaba tačka u ovom periodu.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK KLIKNITE ISPOD

Leave a Reply

Your email address will not be published.